پارتیشن تک جداره MDF
15
اردیبهشت

پارتیشن های اداری از نظر ضخامت کار به دو دسته پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره تقسیم می شوند. در این مطلب می خواهیم در مورد پارتیشن تک جداره  mdf و انواع آن صحبت کنیم.

پارتیشن تک جداره

پارتیشن های تک جداره از ترکیب انواع مختلف متریال از جمله شیشه، آلومینیوم، ام دی اف، چوب و… ساخته می شوند. برای ساخت فریم این محصولات می توان از آلومینیوم و یا ام دی اف استفاده کرد.با توجه به کاربرد پارتیشن می توان آن را با ارتفاع های کوتاه، نیمه کوتاه، نیمه بلند و بلند ساخت که هر کدام کاربری خاص خود را دارند.

بطور مثال اگر شما قصد ساخت اتاق دارید باید از پارتیشن نیمه بلند و بلند استفاده کنید اما اگر می خواهید حریم خصوصی کارمندان و راندمان کاری را افزایش دهید می توانید از پارتیشن نیمه کوتاه و کوتاه نیز استفاده کنید.

پارتیشن تک جداره mdf

پارتیشن تک جداره ام دی اف
پارتیشن تک جداره تمام ام دی اف پرکار

 

برای ساخت پارتیشن تک جداره ام دی اف با توجه به فریم می توان از ورق ام دی اف 6 میلیمتر و یا 16 میلیمتر استفاده کرد. شیشه های استفاده شده در پارتیشن تک جداره ام دی اف ضخامت 4 میلیمتر دارند که درصورت تمایل می توان ضخامت آنرا به 6 میلیمتر افزایش داد.همچنین این شیشه ها می توانند شفاف ، برفی و یا راه مات باشند.

دلیل اصلی استفاده از پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره افزایش حریم خصوصی کارمندان و زیبایی هرچه بیشتر محل کار می باشد و به ایجاد محیطی سازمان یافته و منظم که باعث افزایش راندمان کاری می شود کمک بسزایی دارد.

این پارتیشن های اداری به دلیل سبک بودن هنگام باز و بست درب ها تکان می خورند و اگر به خوبی در محل نصب نشوند باعث بهم خوردن ریگلاژ بدنه ها می شود که هزینه های شما در بلند مدت به دلیل نیاز به ریگلاژ مکرر افزایش می یابد.

راهکار جلوگیری از این مشکل استفاده از پارتیشن دوجداره و یا کمک گرفتن از تجربه و تخصص ما در نصب پارتیشن تک جداره mdf می باشد.

برای نصب پارتیشن تک جداره و یا جابجایی پارتیشن می توانید با شماره های 09128089558 و 09384360101 و یا ازطریق واتس اپ با ما در ارتباط باشید.

مهمترین مزایا پارتیشن تک جداره ام دی اف

  • ارزان بودن
  • سبک بودن
  • قابلیت جابجایی پارتیشن
  • اجرای سریع تر نسبت به نوع دوجداره

معایب پارتیشن تک جداره mdf

از جمله معایب این پارتیشن mdf می توان به عایق نبودندر برار صدا و حرات در مقایسه با پارتیشن های دوجداره اشاره کرد. به دلیل سبک بودن نمی توان از پارتیشن ها برای بلند مدت استفاده کرد اگر به درستی نصب نشود عمر بسیار کمی خواهد داشت.پارتیشن تک جداره mdf در مدل های مختلف برای استفاده در محیط های کم تردد و فقط به منظور تقسیم بندی و جداسازی فضا باید استفاده شوند.

انواع پارتیشن تک جداره ام دی اف

پارتیشن های تک جداره از نوع ام دی اف را می توان به چند مدل ساخت که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.

1-پارتیشن تک جداره کلاف آلومینیوم

این پارتیشن تک جداره از کلاف هشت پر ساخته شده از آلومینیوم و پنل های ام دی اف با ضخامت 6 میلیمتر ساخته می شود. شیشه های این مدل پارتیشن از نوع ساده با ضخامت 4 میلی متر می باشد سایز کلاف های استفاده شده در این مدل 4*4 می باشد.

2-پارتیشن تک جداره تمام mdf

این پارتیشن تک جداره باستفاده از ام دی اف و شیشه ساخته می شود به همین دلیل قیمت تمام شده پایین تری نسبت به نوع قبلی دارد و دلیل آن هم عدم استفاده از آلومینیوم است. پارتیشن تم جداره mdf از ورق های 16 میلیمتری ساخته می شود که استحکام بهتری نسبت به پارتیشن فریم آلومینیومی دارد.

مشخصات پارتیشن تک جداره mdf

  • وجود ستون های متعدد در هر دو مدل برای افزایش زیبایی و استحکام
  • قابل اجرا بودن به همراه شیشه با ضخامت 4 میلیمتر و یا 6 میلی متر
  • قابل اجرا با سه طرح شیشه ساده، برفی و راه مات
  • کلاف آلومینیومی با اندازه 4*4 و ام دی اف 6 میلیمتر برای مدل اول و استفاده از کلاف ام دی اف با ضخامت 16 میلیمتر برای مدل دوم
  • سبک بودن و قابل جابجایی و نصب مجدد
  • استحکام قابل قبول در مقایسه با پارتیشن دوجداره

انواع پارتیشن تک جداره

پارتیشن فریم لس تک جداره پس از اتمام پروژه
پایان پروژه پارتیشن فریم لس تک جداره
  1. پارتیشن تک جداره mdf
  2. پارتیشن تک جداره پاراوان
  3. پارتیشن تک جداره چوبی
  4. پارتیشن تک جداره ملامینه
  5. پارتیشن تک جداره فریم لس یا شیشه ای

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.