انواع کابینت آشپزخانه کلاسیک و مدرن | 8 نوع کابینت
15
اردیبهشت

انواع کابینت آشپزخانه کلاسیک و مدرن | 8 نوع کابینت

 

کارهای زیادی برای طراحی آشپزخانه انجام می شود که میتوان گفت شیر آب، نور پردازی کابینت و نوع کابینت همه برای ساختن یکآشپزخانه شیک لازم است. در این مقاله انواع کابینت آشپزخانه رو معرفی می کنیم و توضیح مختصری درباره هرنوع از کابینت میگیم. برای سفارش کابینت آشپزخانه بهتر است ابتدا انواع این محصول را بهتر بشناسید.

مهمترین بخش از خانه برای بانوان آشپزخانه می باشد چرا که زیبایی خانه برای خانم ها چه شاغل و چه خانه دار مهم است.

انواع کابینت آشپزخانه

انواع کابینت آشپزخانه مدرن

سبک طراحی

کابینت ها از نظر طراحی به دو نوع کلاسیک و مدرن تقسیم بندی می شوند. کابینت ها در هر دو سبک مدرن و کلاسیک از دو قسمت بدنه و در ها تشکیل میشوند.

همانطور که از نام آنها هم می توان فهمید، کابینت کلاسیک بیشتر به نوع چوبی گفته می شود.

همچنین در کابینت های مدرن بدنه ها از جنس ام دی اف بوده و جنس ورقی که برای ساخت درب کابینت آشپزخانه استفاده می شود می تواند بسته به سلیقه مشتری ساخته شده از ام دی اف رنگی مات، های گلاس، ممبران و انواع دیگر که در ادامه معرفی میکنیم باشد.

شاید در نمایشگاه ها و یا مکان های دیگر، دکوراسیون آشپزخانه ای را دیده باشید و مورد پسند شما باشد و بخواهید از همان نوع کابینت در آشپزخانه خود استفاده کنید اما اسم آنرا ندانید، پس بهتر است در این مطلب همراه ما باشید تا درمورد این کابینت های زیبا بیشتر بدانید.

1-کابینت کلاسیک

کابینت کلاسیک در خانه هایی که دکوراسیون داخلی آنها با سبک کلاسیک و لوازم کلاسیک چیدمان شده باشندبیشتر استفاده می شود. برای ساخت در و بدنه هایاین نوع کابینت آشپزخانه از چوب طبیعی استفاده می شود که رایج ترین چوب ها برای اینکار می توان چوب روسی، گردو و راش را نام برد.

به طور کلی کابینت های کلاسیک حس و حال سلطنتی و شاهنشینی را القا می کنند. دلیل این احساس وجود گل ها و نقش های برجسته و سرستون، درب ها و نما های نقش برجسته می باشد.

اگر بخواهید این سبک کابینت زیبایی و جلوه بیشتری داشته باشد حکاکی طرح های زیبا روی درب این کابینت ها به وسیله دستگاه های لیزر و یا CNC را توصیه می کنیم.

کابینت های کلاسیک به انواع زیر تقسیم میشوند:

 

  • کابینت ممبران
  • کابینت روکش چوب
  • کابینت انزو
  • کابینت پولیشی
  • کابینت چوب طبیعی

 

انواع کابینت کلاسیک

1.کابینت آشپزخانه ممبران یا وکیوم

اولین نوع از انواع کابینت آشپزخانه کلاسیک، ممبران می باشد. این کابینت از ارزانترین و بادوام ترین کابینت های کلاسیک می باشد.

بدنه این کابینت ها مانند کابینت مدرن از ورق های ام دی اف ملامینه ساخته می شود اما در ها و نماهای این کابینت ها از ورق های خام یا بدون روکش ام دی اف که توسط دستگاه CNC چوب روی آنها طرح و نقش های دلخواه شما و یا آماده شده از قبل توسط شرکت اجرا می شود.

و پس پایان اجرای نقش ها توسط دستگاه پرس و وکیوم روکش روی ورق طرح خورده به وسیله چسب و حرارت چسبانده می شود.

از مزیت روکش وکیوم می توان به ضد آب بودن آن اشاره کرد اما روکش وکیوم شده میتواند بر اثر حرارت از ورق جدا شود.

 

2.کابینت روکش چوب طبیعی

اگر شما هم علاقه به استفاده از کابینت های چوبی زیبا دارید اما نمی خواهید هزینه زیادی برای این کار بپردازید، به شما کابینت روکش چوب را معرفی می کنیم.

دقت کنید که کابینت های تمام چوب با این نوع کابینت ها فرق دارند. در کابینت روکش چوب، مغز آن از ام دی اف خام است و روی آن لایه نازکی از چوب طبیعی قرار گرفته است. اما در کابینت های تمام چوب به جز چوب طبیعی در مغز آن استفاده نشده و یک پارچه از چوب تهیه می شود.

روکش های معروف برای استفاده در این کابینت ها راش، گردو و افرا می باشد که هر کدام دارای طرح ها و رنگ متفاوت می باشند.

3. کابینت انزو

کابینت های انزو دارای براقیت بیشتری در مقایسه با کابینت های های گلاس می باشد و شاید بهتر بود آن را در دسته کابیبنت های سبک کلاسیک قرار میدادیم اما به دلایلیکه خواهیم گفت جز انواع کابینت آشپزخانه کلاسیک به حساب می آید.

روش ساخت این کابینت ها همانند کابینت های ممبران می باشد با این تفاوت که ضخامت ورق هایی که برای ساخت و نما در این کابین ها از آن استفاده می شود 20 میلیمتر است.

4.کابیت رنگ پولیشی

شاید یکی از گم نام ترین انواع کابینت آشپزخانه در میان بیشتر افراد همین نوع یعنی پولیشی باشد.

برای ساخت این کابینت ها از ام دی اف خام و رنگ های پایه نفتی استفاده می شود که برای رنگ آمیزی ورق ها از دو نوع مات و براق بستهبه نظر مشتری استفاده می شود اما رنگ های براق طرفداران بسیار بیشتری دارد و دلیل آن هم براقیت و زیبایی بیشتر این رنگ ها می باشد.

اگر بخواهید زیبایی کار هرچه بیشتر باشد توصیه می کنیم از رنگ های پولیشی و همچنین کابینت انزو در آشپزخانه خود بهره ببرید.

5.کابینت چوب طبیعی

کابینت های چوب طبیعی در هر دو دسته کلاسیک و مدرن قرار می گیرد اما در دسته کلاسیک کابینت های چوبی دارای تاج، پاخور ستون ها و نما های طرحدار و بدنه های کمدی اضافه می شود.

 

2-کابینت آشپزخانه مدرن

نوع دوم و آخر از انواع سبک کابینت آشپزخانه، کابینت مدرن است.در این نوع، جنس بدنه ها یکسان است و از ورق ام دی اف ساخته می شوند. یعنی اگر شما درب انواع کابینت مدرن را باز کنید با یک نوع بدنه مواجه می شوید. در تمام کابینت ها مغز درب ها از MDF خام می باشد و تنها نوع روکش ها تفاوت دارد.به جز نوع چوب طبیعی که جنس مغز درب نیز از چوب می باشد.

در کابینت هایی که به سبک مدرن ساخته می شوند، اولویت سادگی و زیبایی کار در کنار کیفیت است. چرا که سادگی هیچوقت زننده نخواهد بود و به قولی از مد نمی افتد.

در این طرح، درب و نمای کابینت ها معمولا یک رنگ هستند اما می توان برای زیبایی بیشتر از ترکیب دو رنگ متضاد و یا مکمل استفاده کرد.

انواع کابینت مدرن

1.کابینت آشپزخانه ام دی اف مات

کابینت های تمام ام دی اف در کنار کابینت های فلزی از قدیمی ترین کابینت های آشپزخانه می باشد. کابینت ام دی اف در عین حالی که ارزان است، اگر برای ساخت آنها از ورق های با کیفیت استفاده شود دارای ماندگاری بالایی می باشد.

2.کابینت آشپزخانه هایگلاس

انواع کابینت آشپزخانه های گلاس
انواع کابینت آشپزخانه را می توانید تنها با یک تماس از ما بخواهید.

نوع دوم از انواع کابینت آشپزخانه مدرن، های گلاس ها می باشند. بدنه این کابینت ها مانند نوع قبلی از ام دی اف ملامینه یا روکش سفید ساخته می شود و تفاوت این دو مدل در چوب مورد استفاده برای نما و درب ها می باشد.

اولین و آشکار ترین تفاوت روکش هایگلاس و ملامینه براقیت بیشتر روکش هایگلاس می باشد. این براقیت باعث می شود تا محیط آشپزخانه بزرگتر و دلباز دیده شود.

اما عیب این نوع روکشها نیز اینست که نیاز به مراقب و نظافت بیشتری دارد چرا که اثر انگشت و لکه ها را بیشتر نمایان می کند. استفاده از دو رنگ مختلف در این سبک جلوه و زیبایی کار را دوچندان می کند.

3.کابینت آشپزخانه چوب طبیعی مدرن

همانطور که گفتیم کابینت چوبی در هر دوسته مدرن و کلاسیک وجود دارد اما تفاوت هایی دارند که با آنها آشنا خواهیم شد.

اگر شما از کابینت های چوبی استفاده کنید قطعا کابینت های نوع دیگر را برای استفاده انتخاب نخواهید کرد چرا که زیبا ترین و با دوام ترین کابین ها از گذشته از جنس چوب بوده اند.

به نظر بیشتر افراد چوب نماد طراوت، سرزندگی و زیبایی است.همچنین چوب قابلیت تراش و حکاکی دارد که اگر کمی بیشتر ذوق و هزینه خرج کنید جلوه ای بسیار زیباتر خواهد داشت.

از چوب روسی و چوب گردو در ساخت این کابینت ها بیشتر استفاده می شود.

 

اکنون که با انواع کابینت آشپزخانه آشنا شدید بهتر است ازطریق واتس اپ با ما در تماس باشید تا با اندازه گیری دقیق آشپزخانه شما بصورت رایگان از هزینه دقیق این کار مطلع شوید.

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.