مهمترین کارایی انواع مختلف پارتیشن ها ، تقسیم بندی یا پارتیشن بندی فضای خانه و فضای اداری می باشد.انواع پارتیشن بندی فضا را از نظر انواع پارتیشن اداری و یا پارتیشن منزلدر این مقاله توضیح خواهیم داد.
قیمت پارتیشن ها بسته به نوع متریال استفاده شده و مقدار زمان لازم برای ساخت و نصب آنها متفاوت می باشد.پارتیشن ها را می توان در ارتفاع های متفاوتی ساخت و اینطور نیست که حتما آنها باید تا سقف امتداد داشته باشند.بلکه ازتفاع آنها بسته به سلیقه شما و کاربرد پارتیشن ها دارد.
پارتیشن ها بر اساس کاربرد و محلی که استفاده می شوند انواع مختلفی دارند.به عنوان مثال پارتیشن خانگی انواع مختلفی از جمله چوبی ، MDF ، PVC ، پارتیشن بندی با گیاهان ، پرده ای و … دارد که پراستفاده ترین آنها MDf و چوبی می باشد.همچنین پارتیشن های اداری نیز پرکاربرد هستند و بیشتر نوع شیشه ای فریم لس و MDF دوجداره آن استفاده می شود.
پارتیشن ها را می توان بر اساس سطح دید یعنی مقدار دیدی که می توان پس از نصب پارتیشن ها داشت دسته بندی می کنند.
نوع اول پارتیشن بندی پارتیشن خانگی می باشد.در خانه های کوچک که امکان استفاده از دیوار گچی برای تقسیم بندی فضا وجود ندارد ، بهترین راه حل استفاده از پارتیشن بندی به وسیله انواع پارتیشن ها می باشد.
همچنین با خانه هایی که دارای فضا های بزرگ هستند برای ایجاد فضا های کوچکتر می توان از پارتیشن ها استفاده کرد چراکه هزینه و دردسر کمتری درمقایسه با دیوارگچی دارند و همچنین زیبایی بیشتری دارند و می توانید طرح دلخواه خود را انتخاب کنید.
ازمهمترین کاربرد های پارتیشن بندی خانه های بزرگ ایجاد حریم خصوصی بیشتر برای افراد حاضر در منزل هنگام ، مطالعه ، غذا خوردن و انجام دادن کار های شخصی می باشد که در طراحی های جدید منازل با فضاهای بزرگ این امر مهم نادیده گرفته شده است.
انتخاب طرح برای پاری انواع پارتیشن بندی باید متناسب با طرح و رنگ دکوراسیون داخلی و به سلیقه خود شما باشد.طرح های پر استفاده برای اینکار اغلب چوب ، گیاهان و یا طرح درختان می باشد.
اگر نیاز به جابجایی پارتیشن های اداری ثابت دارید می توانید از طریق واتس اپ با ما در ارتباط باشید و مشاوره دریافت کنید.
یکی دیگر از انواع پارتیشن بندی ، پارتیشن اداری می باشد.پارتیشن بندی اداری اصول خاص خود را دارد.چرا که در انواع پارتیشن بندی اداری هدف از اینکار افزایش حریم خصوصی کارمندان و حفاظت از اطلاعات شرکت ها می باشد.
همچنین استفادهاز پارتیشن های زیبا مانند پارتیشن فریم لس می تواند تاثیر مثبت بسزایی بر روی مراجعه کنندگان به اداره و یا شرکت شما داشته باشد و نباید از این امر غافل شوید.همچنین برای ایجاد حریم خصوصی این پارتیشن ها باید در برابر صدا عایق باشند.که برای اینکار باید از شیشه هایی با ضخامت مناسب و از MDF بصورت پارتیشن دوجداره استفاده کرد.
پارتیشن های دوجداره ، پارتیشن هایی می باشند که بهترین عملکرد را در بحث عایق بودن در برابر حرارت و صدا دارا هستند.
اگر شما برای مدت کوتاهی می خواهید از پارتیشن استفاده کنید می توانید از انواع پارتیشن بندی متحرک استفاده کنید تا در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید.
پارتیشن های تمام ام دی اف را می توان بصورت تمام قد یعنی تا سقف ساخت تا بتوان بوسیله پارتیشن بندی اتاق هایی با کاربد های گوناگون داشت.برای تقسیم بندی فضای کاری برای کارمندان می توان از پارتیشن ها با ارتفاع مشخص استفاده کرد تا افراد بتوانند با کمترین حواس پرتی وظایف روزانه خود را در شرکت انجام دهند.
یکی دیگر از انواع پارتیشن بندی بر اساس میزان دید می باشد.به عنوان مثال پارتیشن های تمام ام دی افبا شیشه های سندبلاست و یا پرده کرکره ای به طور کامل مانعی برای دید افراد می باشند اما در پارتیشن فریم لس این میزان دید قابل تنظیم است چرا که این پارتیشن ها از شیشه سکوریت ساخته می شوند و بیشترین میزان عبور نور و دید را دارند.
یکی دیگر از انواع پارتیشن بندی پارتیشن های ریلی هستند که میزان دید در آنها نیز قابل تنظیم است.در این نوع پارتیشن ها ، پنل های ام دی اف با استفاده از ریل های مخصوص اینکار از سقف آویزان می شوند و قابل حرکت و تغییر زاویه برای افزایش یا کاهش میزان دید می باشند.