قیمت پارتیشن|پارتیشن بندی|پارتیشن اداری
15
اردیبهشت

قیمت پارتیشن|پارتیشن بندی|پارتیشن اداری

امروزه اکثر کارفرمایان برای افزایش بهره وری و افزایش حریم خصوصی کارکنان خود اقدام به استفاده از پارتیشن های اداری می کنند. پارتیشن اداری حریم خصوصی کارکنان و امنیت اطلاعات را جدا کرده و حفظ می کند.

همچنین پارتیشن ها روشی آسان و سریع برای شخصی سازی فضا های کاری و توسعه فضای کسب و کار یک روش مناسب و کاربردی است. اگر برای ساخت و نصب انواع پارتیشن نیاز به اجرا کننده ماهر و مجرب دارید می توانید روی مجموعه ما حساب باز کنید اما هنگام خرید هر نوع کالا و خدمات سوال پیش می آید که قیمت کالا و یا خدمات چقدر است.

در این مقاله می خواهیم قیمت پارتیشن اداری ساخته شده توسط دیجی کارا دکور را در آخر و پس از توضیحاتی در مورد ویژگی و مزایا و … پارتیشن ها اعلام کنیم.

پارتیشن اداری

این محصول یکی از انواع جدا کننده های کاذب است که بیشتر در محیط کار و فضاهای اداری از آن استفاده می شود که البته در فضاهای خانگی و باشگاه و رستوران و… هم کاربرد دارد. زیرا که زیبایی و مرتبی محل کار تأثیر بسازایی در راندمان دارد.

پارتیشن ها دارای ویژگی های بسیاری هستند که با استفاده از پارتیشن در شرکت و یا اداره خود و حتی منزل می توانید علاوه بر صرفه جویی در هزینه و زمان بدون آسیب رساندن به کف و یا سقف برای اجرا از این محصول برای جدا سازی محیط کاری کارمندان و افزایش زیبایی محل کار خود استفاده کنید که باعث میشود کارمندان حس مسئولیت و آرامش بیشتری نسبت به کار خود داشته باشند.

قیمت پارتیشن اداری از عوامل بسیار زیادی از جمله متریال استفاده شده در پارتیشن، فریم پارتیشن، داشتن شیشه های ضخیم، داشتن پرده و تعداد جداره تاثیر پذیر است.

برای اطلاع از قیمت های بروز و مشاوره با شماره های زیر تماس بگیرید:

09126222382              09128089558               09121033195

ویژگی پارتیشن اداری

  1. اجرای سریع و آسان
  2. قابل جا به جایی و اضافه کردن به پارتیشن ها
  3. عایق مناسب در برابر صوت و حرارت
  4. امکان تعمیر و تعویض قطعات
  5. دارای رنگ بندی متنوع
  6. زیبایی و جلوه خوب در برابر
  7. قابل اجرا بصورت دلخواه
  8. قیمت پارتیشن اداری در مقایسه با دیگر جدا کننده ها مانند دیوار کشی مقرون به صرفه است.
  9. استحکام بالا و طول عمر مناسب

پارتیشن بندی

انواع پارتیشن بندی ها:

1-پارتیشن اداری ام دی اف

پارتیشن بندی اداری با استفاده از mdf به نوعی پارتیشن چوبی مدرن نیز میباشد. با استفاده از این متریال می توان پارتیشن های ثابت و متحرک اداری و منزل را ساخت. پارتیشن ام دی اف را می توان در دو مدل تک جداره و دوجداره با ستفاده از شیشه و پرده ساخت.

پارتیشن ام دی اف را همچنین با فریم آلومینیوم نیز می توان ساخت. در این مدل پارتیشن ام دی اف قاب های بدنه، درب ها و پنجره های پارتیشن از جنس آلومینیوم می باشد برای ساخت این پارتیشن ها از ام دی اف با ضخامت 6 میلیمتر، شیشه با ضخامت 4 میلیمتر و پروفیل های آلومینیومی استفاده می شود.

در پارتیشن تمام ام دی اف می توان از پرده کرکره ای و شیشه ای سکوریت استفاده کرد که همین قابلیت را نوع فریم آلومینیوم نیز دارد.

اما از طرف دیگر در پارتیشن های تمام ام دی اف خبری از آلومینیوم نیست و تمام بدنه، درب ها و فریم ها با استفاده از ام دی اف ساخته می شوند. این پارتیشن با استفاده از ورق های ام دی اف با ضخامت 16 میلیمتر در طرح ها و رنگ های متنوع ساخته می شوند.

پارتیشن اداری

2-پارتیشن اداری شیشه ای یا فریم لس

پارتیشن های شیشه ای در دسته پارتیشن های مدرن قرار میگیرند. و از لحاظ ظاهری زیبایی بیشتری نیز دارد. این جدا کننده ها هم بصورت تمام قد و هم در ارتفاع خاص مد نظر شما قابل ساخت و نصب می باشد.

این پارتیشن ها به دلیل سادگی و ایجاد فضایی شیک و مدرن به سرعت محبوب شدند و روز به روز به این محبوبیت افزوده می شود. پارتیشن های فریم لس همانند نوع قبلی به صورت تک جداره و دوجداره تولید می شود اما قسمت عمده ی این پارتیشن بندی اداری را شیشه های سکوریت تشکیل می دهند.

پارتیشن های شیشه ای یا پارتیشن فریم لس از شیشه و قاب آلومینیومی ساخته می شوند.مهمترین مزیت این پارتیشن ها افزایش روشنایی کل مجموعه و کاهش نویز و صدای محیط کار می باشد.

شیشه های سکوریت استفاده شده در پارتیشن اداری با دو ضخامت 10 میلیمتر و 6 میلیمتر می باشد.پارتیشن های شیشه ای تک جداره و دوجداره قابلیت استفاده از پرده کرکره ای و شیشه های سند بلاست سکوریت را دارند.

در نوع تک جداره پارتیشن شیشه ای یا فریم لس، پرده ها از سمت داخل پارتیشن بندی نصب می شوند اما در نوع دوجداره پرده ها بین دوجداره نصب می شوند که زیبایی و کارایی بیشتری خواهد داشت. ضخامت پارتیشن دوجداره در انواع مدل های پارتیشن بندی اداری تقریبا دوبرابر نوع تک جداره می باشد.

3-پارتیشن شیشه و MDF با فریم آلومینیوم

پارتیشن اداری

برای ساخت این پارتیشن بندی از شیشه سکوریت، ورق ام دی اف و کلاف های آلومینیومی زیبا استفاده می شود. شیشه استفاده شده در این پارتیشن سکوریت با ضخامت های 10 و 6 میلیمتر بسته به نوع سفارش می باشد. همچنین از ام دی اف با ضخامت 16 میلیمتر برای ساخت این پارتیشن استفاده می شود.

این پارتیشن یکی ازمدرن ترین و زیباترین پارتیشن ها میباشد. زیرا ترکیبی از دو مدل پارتیشن بندی می باشد که دارای استحکام و کارایی بسیار خوبی مخصوصا در نوع دوجداره می باشد.

4-پارتیشن شیشه ای با فریم آلومینیوم

قیمت پارتیشن

یکی از محبوب ترین روش های پارتیشن بندی اداری استفاده از پارتیشن شیشه ای با فریم آلومینیومی می باشد. این مدل پارتیشن اداری یکی از جالب ترین پارتیشن ها می باشد چرا که با استفاده از فریم آلومینیومی اختصاصی توسط مجموعه ما ساخته می شود و می توان این پارتیشن را با استفاده از شیشه سکوریت ساده یا دوجداره ساخت.

همچنین شیشه های سکوریت را می توان در سه حالت شفاف، مات و یا طرح دار سندبلاست نیز بسته به کاربردی و نظر شما استفاده کرد.

پارتیشن اداری از نظر جداره

1-پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن های تک جداره به پارتیشن بندی معمولی معروفند و عموما ضخامتی بین 7 تا 9 سانتی متر دارند و در برابر صوت و عایق تا 50 درصد عایق هستند که این فاکتور قابل افزایش است.

در پارتیشن های تک جداره می توان از ترکیب متریال های مختلف استفاده کرد تا استحکام و ظاهر دلخواه شما را داشته باشد ولی در کل ساده تر از دو جداره هستند و در این مدل امکان استفاده از قفل ها بر روی در امکان پذیر است.

2-پارتیشن اداری دو جداره

پارتیشن های اداری دو جداره را می توان با ضخامت 13 سانتی متر ساخت تا بتواند تا 90 درصد در برابر صدای محیط عایق باشد و مناسب محیط های پر رفت و آمد و پر سر و صدا است.

این پارتیشن ها را می توان همانند پارتیشن تک جداره با پرده کرکره ای رو کار و یا توکار و یا ارتفاع تمام قد و یا ارتفاع دلخواه ساخت. در کل به دلیل استفاده از متریالی که در این پارتیشن استفاده میشود امکان دارد هزینه بیشتری نسبت به تک جداره داشته باشد.

 انواع از لحاظ ساخت:

1-پارتیشن های کف تا سقف

این پارتیشن ها با نام پارتیشن تمام قد نیز شناخته می شوند. این نوع جدا کننده بهترین راه حل برای جدا کردن محیط کار برای کارمندان و محل کار می باشد. استفاده از پارتیشن های تمام قد به معنی ایجاد فضای بسته و بدون دید نمی باشد و محل را بطور کامل محصور نمی کند یا مانع دید در دفتر نمی شود.

برای استحکام این نوع پارتیشن ها از ستون های فلزی و بدنه شیشه سکوریت، ام دی اف و یا چوب به دلخواه شما می توان استفاده کرد.

در  محل هایی که دارای سقف های بلند هستن و نیاز به ایجاد زیرسازی است پارتیشن اداری قابلیت جا به جا شدن را ندارد و برای این که بتوان آن ها را جا به جا کرد باید از ارتفاع خاصی بیشتر نباشند تا نیاز به ایجاد اسکلت فلزی نباشد.

2-اتاق پارتیشنی

یکی دیگر از انواع پارتیشن اداری، پارتیشن های اتاقی و یا نیمه قد می باشند که حریم خصوصی کارمندان را مقداری افزایش می دهد. این پارتیشن ها شامل چهار دیوار و یک در ورودی برای کارمندان و ارباب رجوع از جنس شیشه، آلومینیوم و یا ام دی اف می باشد.

3-پارتیشن اداری قابل حمل

در پارتیشن های اداری متحرک اغلب، چرخ ها یا غلطک هایی را برای جا به جایی به پایین آنها متصل می کنند تا بتوان آنها را براحتی از یک مکان به مکان دیگری منتقل کرد. مشاغلی که به دنبال یک دکوراسیون موقتی و انعطاف پذیر هستند می توانند از این نوع پارتیشن ها استفاده کنند. این نوع پارتیشن ها کمترین حریم خصوصی را دارند.

4-پارتیشن اداری آکاردئونی یا تاشو

این پارتیشن های اداری کم و بیش شبیه به پارتیشن های تمام قد هستند و محوطه ای شبیه به این پارتیشن ها را فراهم می کنند. جا به جای این پارتیشن ها با روش های مختلف آسان است. می توانید پنل ها را تا کنید و یا ببندید تا به شکل های مختلفی آنها را استفاده کنید.

 

مزایا پارتیشن بندی محیط اداری

  • پارتیشن بندی اداری سریع تر از دیوار کشی اجرا می شود
  • عایق صوتی و حرارتی خوبی هستند
  • پارتیشن ها پس از نصب قابلیت جابجایی و نصب در طبقه و یا ساختمان را دارند
  • پارتیشن بندی اداری قابل تعمیر و تغییر دکوراسیون است
  • پارتیشن های اداری در طرح ها و مدل های مختلفی وجود دارند.
  • اگر بع خاصیت عایقی بیشتری نیاز داشته باشید میتوان از فوم های مخصوصی جهت افزایش خاصیت عایقی استفاده کرد
  • دارای ظاهری زیبا و شکیل در سبک مدرن و کلاسیک
  • قابلیت اجرا در ارتفاع های مختلف ( تا ارتفاع سقف)
  • نسبت به دیوارکشی دارای قیمت مقرون بصرفه و طول عمر و زیبایی بیشتری هستند.

قیمت پارتیشن به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت پارتیشن بستگی به جنس بدنه، فریم، داشتن شیشه، پرده، تعداد جداره پارتیشن ( یک جداره و یا دو جداره بودن) و تعداد درب های لازم برای پارتیشن ها بستگی دارد. برای این که درک کنیم قیمت پارتیشن چقدر تاثیر پذیر است ابتدا انواع آن را معرفی می کنیم.

انواع متریال پارتیشن

  1. پارتیشن MDF
  2. پارتیشن شیشه ای (فریم لس)
  3. پارتیشن آلومینیومی
  4. پارتیشن ساخته شده از چوب

مراحل ساخت و نصب پارتیشن اداری

اولین مرحله برای اجرای پارتیشن بندی تماس اولیه از شما با ما برای مشاوره و بازدید اولیه می باشد در این مرحله شما نیاز های کاربری خود برای اجرای پارتیشن را ذکر می کنید و سپس پس از توافق اولیه با مراجعه حضوری به محل اندازه گیری متراژ، تعیین ورودی و خروجی، تعیین جنس و مدل پارتیشن ها، تعداد و محل تعبیه پنجره ها و … انجام می شود.

مرحله دوم اجرای پارتیشن بندی اداری طراحی پارتیشن ها طبق توافق در مرحله اول بصورت دوبعدی و سه بعدی اجرا شده و به کارفرما ارسال می شود. این نقشه ها عموما با استفاده بهینه از فضا و نزدیک ترین طرح به خواسته کارفرما می باشند.

در مرحله سوم پس از تایید طراحی نوبت به تعیین رنگ میرسد که پس از تعیین رنگ توسط کارفرما هزینه های لازم برای اجرا پارتیشن بندی به او اعلام می شود و پس از تایید و توافق بر سر قیمت قراردادی فی مابین طرفین طبق توافقات امضا شده و مبلغی بعنوان پیشپرداخت دریافت می گردد.

در این مرحله نوبت به ساخت پارتیشن بندی اداری با استفاده از دستگاه ها و ابزارآلات روز دنیا در مجموعه این محصولات بصورت بسته بندی تفکیک شده قطعات مختلف بارگیری شده و به محل نصب منتقل می شوند.

آخرین مرحله برای اجرای پارتیشن بندی اداری، نصب آنها می باشد مهم ترین قسمت اینکار نصب پارتیشن ها میباشد زیرا درصورت عدم انجام اینکار به نحو احسن از زیبایی پارتیشن ها و درنتیجه فضای اداری کاسته خواهد شد.

دیجی کارا دکور برای مشتریانی که قصد نصب پارتیشن اداری با متراژ بیش از 30 متر مربع را داشته باشند، قیمت های نازل تری را ارائه می دهد. برای اطلاع از قیمت ویژه می توانید از طریق واتس اپ با ما در ارتباط باشید.

قیمت پارتیشن

 قیمت پارتیشن

در این قسمت می خواهیم قیمت انواع پارتیشن اداری برحسب تعداد جداره و متریال استفاده شده را به شما اعلام کنیم. قیمت پارتیشن اداری اعلام شده در این مطلب در زمستان 99 نوشته شده است. برای این پارتیشن ها از MDF های طرح برجسته استفاده می شود و رنگ انتخاب شده توسط شما تاثیری در قیمت ندارد.

برای اطلاع از قیمت های بروز و مشاوره با شماره های زیر تماس بگیرید:

 09126222382             09128089558               09121033195

 

 جدا از هزینه ساخت پارتیشن های اداری، 10 درصد به عنوان هزینه نصب افزوده می شود.

قیمت پرده و شیشه سندبلاست

علاوه بر قیمت پارتیشن اداری برای استفاده از پرده های کرکره ای یا ولومی برای هر متر مربع 150 هزار تومان هزینه دارد.

همچنین اگر قصد استفاده از شیشه سکوریت در پارتیشن های تک و دو جداره را داشته باشید و یا بخواهید از شیشه سندبلاست استفاده کنید(زرح دار و آرم دار) و یا قصد استفاده از فلکسی داشته باشید، این موارد محاسبه شده و به قیمت تمام شده اضافه می شود.

 

قیمت پارتیشن تک جداره

قیمت پارتیشن اداری تک جداره MDF شش میلیمتری بافریم آلومینیوم:

این پارتیشن ها از قدیمی ترین نوع پارتیشن های اداری هستند. این پارتیشن از ترکیب ام دی اف 6 میلیمتر، با فریم آلومینیوم و شیشه های سفید و یا برفی 4 میلیمتر ساخته می شوند.

قیمت هر متر مربع این پارتیشن از 450 هزار تومان شروع می شود. همچنین برای ساخت هر در و نصب آن حداقل  1.650.000 هزار تومان هزینه لازم است.

قیمت پارتیشن ملامینه 16 میلیمتریبا فریم آلومینیوم:

این پارتیشن اداری با استفاده از ورق های ملامینه با ضخامت 16 میلیمتر و فریم آلومینیوم به همراه شیشه های برفی و یا ساده به ضخامت 4 میلیمتر قابل سفارش هستند هزینه ساخت هر در ورودی برای این نوع پارتیشن از 1.750.000 شروع می شود.

قیمت هر متر مربع پارتیشن ملامینه با فریم آلومینیوم در ساده ترین مدل  570 هزارتومان می باشد.

پارتیشن اداری تک جداره MDF با ضخامت 16 میلیمتر با فریم MDF:

این پارتیشن اداری با استفاده از ورق های ام دی اف 16 میلیمتری و با فریم ساخته شده با MDF زیبایی بیشتری نسبت به پارتیشن با فریم های آلومینیومی قدیمی دارد.

قیمت هر متر مربع این پارتیشن تک جداره از 670 هزار تومان شروع می شود. برای ساخت هر در برای این پارتیشن باید هزینه جداگانه از 1.850.000 هزار تومان به بالا پرداخت کنید که شامل در، یراق ها و نصب آن است.

پارتیشن اداری دو جداره ملامینه با فریم ملامینه یا MDF:

این پارتیشن اداری با ام دی اف 16 میلیمتر و با فریم ام دی اف یا ملامینه با فریم MDF و یا ملامینه ساخته می شود. همچنین شیشه ها استفاده شده در این پارتیشن با ضخامت 4 میلی متر است.

قیمت پارتیشن اداری ملامینه با فریم ملامینه یا MDF برای هر متر مربع از 550 هزار تومان  می باشد. همچنین قیمت ساخت، نصب و یراق هر در این پارتیشن ها بین 450 هزار تومان تا 650 هزار تومان است. دلیل این تفاوت قیمت نوع یراق ها می باشد.

قیمت پارتیشن اداری تک جداره تمام MDF:

فریم و بدنه های این پارتیشن تماما از ورق های ام دی اف 16 میلی متری ساخته می شود.شیشه های این پارتیشن هم همانند انواع قبلی با ضخامت 4 میلی متر می باشد.

قیمت پارتیشن اداری تک جداره تمام MDF برای  هر متر مربع از 650 هزار تومان برای نمونه های پایه شروع میشود. هزینه ساخت، نصب و یراق هر در در این مدل پارتیشن 450 تا 650 هزار تومان می باشد.

قیمت پارتیشن دو جداره

 دو جداره ملامینه:

فریم، در و بدنه این پارتیشن از ورق های ملامینه ساخته می شود. همچنین شیشه های استفاده شده در این پارتیشن ضخامت 4 میلی متری دارد. ضخامت ورق های ملامینه استفاده شده 16 میلیمتر میباشد.

قیمت این پارتیشن برای هر متر مربع از چیزی حدود 790 هزار تومان شروع میشود. همانند پارتیشن های قبلی هزینه ساخت، نصب و یراق هر درب 450 تا 650 هزار تومان می باشد

قیمت پارتیشن دو جداره MDF:

این فریم، درب و بدنه این پارتیشن به طور کلی از MDF ها ساخته می شود و می توان در دیواره ها و درب از شیشه های سفید و یا برفی با ضخامت 4 میلی متر می توان استفاده کرد.

حداقل قیمت هرمترمربع در این پارتیشن ها از850 هزارتومان شروع می شود، نصب و یراق هر درب برای این پارتیشن بین 450 تا 650 هزار تومان می باشد.

 

جمع بندی

جدا سازی  محیط کار با پارتیشن اداری و ایجاد حریم شخصی برای کارکنان باعث افزایش راندمان کاری و نوآوری کارکنان می شود. با مزایای بسیار زیادی که پارتیشن ها دارند، آنها را به یک جز ضروری برای طراحی و بازسازی محیط های بزرگ کاری تبدیل نموده استجدا سازی فضای کاری هر شخص باعث می شود تا افراد بتوانند وظایف خود را بدون حواس پرتی به محیط و اشخاص اطراف و همچنین در مکان معین و مشخص برای خود بدون مزاحمت انجام دهند.

اگر شما به دنبال تغییر دکوراسین محیط کار شرکت خود و یا طراحی دوباره هستید ما خوشحال خواهیم شد که در این کار به شما کمک کنیم.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.