حتما شما هم پارتیشن های اداری مختلفی را در مکان های متفاوت دیده اید و برایتان سوال پیش آمده که تفاوت پارتیشن تک جداره و دوجداره چیست؟
در این مطلب می خواهیم مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره را انجام دهیم تا به تفاوت ها و شباهت هایی که دارند پی ببریم. پارتیشن های اداری از نظر کاربرد، متریال، تعداد جداره و کاربرد دسته بندی های متفاوتی دارند که در این مطلب می خواهیم تفاوت هایی که نوع دوجداره و تک جداره دارند برای شما بیان کنیم.
قیمت پارتیشن های اداری دیجی کارا بهترین قیمت موجود در بازار می باشد. اگرنیازبه طراحی، ساخت و نصب پارتیشن اداری دارید می توانید با شماره های 09128089558 و یا 09384360101 تماس بگیرید و یا ازطریق شبکه های اجتماعی با ما درارتباط باشید.
پارتیشن های تک جداره و دوجداره را می توان از یک نوع متریال و یا با استفاده همزمان از چند متریال ساخت. اما تفاوت اصلی پارتیشن های اداری تک جداره و دوجداره چیست؟
اصلی ترین تفاوت میان این دو مدل پارتیشن تعدادجداره ها و ضخامت این پارتیشن ها می باشد. به عنوان مثال پارتیشن تک جداره تمام ام دی اف ضخامت 7 سانتی متری دارد اما همین پارتیشن در نوع دوجداره ضخامت 13 سانتیمتری دارد.
کاربرد اصلی این محصولات همانطور که از نام لاتین آنها معلوم است تقسیم بندی و جداسازی فضای داخلی به بخش های مختلف است.
برای درک بهتر مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره بهتر است مشخصات هرکدام را بگوییم و سپس به کمک آنها مقایسه را انجام دهیم.
پارتیشن اداری تک جداره انواع مختلفی از جمله: ام دی اف، چوب، شیشه و آلومینیومی دارد. این پارتیشن ها را می توان با استفاده از دو یا چند متریال متفاوت ساخت. هر کدام از مدل های گفته شده در دسته دو و تک جداره وجود دارند. که همه آنها را معرفی می کنیم.
1-پارتیشن تک جداره ام دی اف با فریم آلومینیوم:
این محصول از قدیمی ترین مدل های پارتیشن می باشد و شما حتما این مدل را دیده اید. برای ساخت این پارتیشن از کلاف آلومینیومی4*4 برای بدنه و درب ها استفاده می شود. درقسمت بدنه این مدل پارتیشن اداری از ام دی اف یا ورق ملامینه با ضخامت 6 میلیمتر استفاده می شود و در قسمت پنجره ها از شیشه با ضخامت 4 میلیمتر استفاده می شود.
شیشه هایی که میتوان در این پارتیشن ها استفاده کرد با ضخامت های 4 یا 6 میلیمتر هستند که میتوانند شفاف، برفی و یا راه مات باشند انتخاب بین این مدل ها به شما و کاربرد آنها بستگی دارد.
2-پارتیشن تک جداره تمتم ام دی اف
این مدل پارتیشن تک جداره، ارزان، باکیفیت، زیبا و مستحکم می باشد. برای ساخت این مدل پارتیشن دیگر نیازی به استفاده از آلومینیوم نیست به همین دلیل هزینه ساخت کمتری دارد.در این پارتیشن برای ساخت کلاف، درب، بدنه و فریم پنجره ها تماما از ام دی اف 16 میلیمتر استفاده می شود.
این مدل پارتیشن در مقایسه با نوع دوجداره خاصیت عایق کمتری در برابر صدا و هدر رفت انرژی دارد به همین دلیل اگر محیط کاری شلوغ و با نیروی انسانی بالا دارید بهتر است برای عایق صدا بهتر از پارتیشن دوجداره استفاده کنید.
شیشه های قابل استفاده در این محصول هم می تواند ساده، راه مات و یا مانند نمونه موجود در عکس برفی باشد. سایز پنجره ها متناسب با کاربرد و سلیقه شما قابل تغییر است. استحکام پارتیشن های تک جداره در مقایسه با دوجداره در این پارتیشن ها کمتر است و نوع تک جداره عمر کوتاه تری دارد.
3-پارتیشن تک جداره شیشه ای یا فریم لس
پارتیشن شیشه ای تک جداره با استفاده از شیشه های سکوریت با ضخامت 10 میلیمتر با فریم آلومینیومی نازک برای نگه داشتن شیشه ها در کنار یکدیگر استفاده می شود. ضخامت شیشه سکوریت استفاده شده در پارتیشن شیشه ای دوجداره متفاوت است.
در این پارتیشن ها می توان از شیشه های ساده، طرح دار و سند بلاست از نوع سکوریت استفاده کرد. درب های این پارتیشن ها از جنس شیشه و یرون فریم است و همانند بدنه می توان از هر سه مدل شیشه برای آن استفاده کرد.
همچنین برای افزایش حریم خصوصی می توان از پرده کرکره ای نیز دراین پارتیشن ها استفاده کرد. پارتیشن های شیشه ای را در دوره های کوتاه تری باید نظافت کرد چراکه به راحتی گرد و غبار و کثیفی را نمایان می کند.
در این مطلب به مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره تمام ام دی اف و شیشه ای فریم لس می پردازیم.
برای مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره باید در مورد این نوع پارتیشن توضیحاتی بدهیم. اولین نکته در این پارتیشن ها ضخامت بیشتر آنها می باشد به دلیل همین ضخامت بیشتر، هزینه تمام شده، استحکام، زیبایی و کارایی بیشتری دارند. همچنین به دلیل استحکام بالا عمر طولانی تری داشته و رگلاژ دوره ای کمتری نیاز خواهند داشت.
اگر با دیت بلند مدت نگاه کنید با اینکه پارتیشن دوجداره قیمت تمام شده بیشتری دارد اما هزینه های جانبی کمتری در هنگام استفاده خواهد داشت به همین دلیل برای استفاده بلند مدت گزینه مناسبی است. ضخامت این پارتیشن ها بسته به مدل بین 9 تا 13 سانتی متر می باشد.
1-پارتیشن تمام ام دی اف دوجداره
قبل از مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره بهتر است دو مدل پارتیشن دوجداره پرکاربرد را برای شما معرفی کنیم. پارتیشن دوجداره ام دی اف یکی از پرکاربرد ترین، محکمترین و زیبا ترین پارتیشن ها می باشد.
این پارتیشن ها با استفاده از ورق 16 میلیمتر ساخته می شوند و دارای رنگ های متنوعی هستند که می توان متناسب با رنگ دکوراسیون آن را انتخاب کرد.
در این پارتیشن می توان در بین جداره ها (شیشه ها) از پرده کرکره استفاده کرد. اگر تمایل به استفاده از پرده نداشتید می توانید از شیشه های ساده، راه مات، برفی و سندبلاست با ضخامت 4 و 6 میلیمتر استفاده کنید.
مزیتی که پارتیشن های دوجداره دارند اینست که می توان کابل ها و سیم ها را از بین دوجداره عبور داد و به محل مورد نظر رساند همچنین پرده های استفاده شده بین دوجداره قرار میگیرند و گرد و غبار روی آنها نمی نشیند به همین دلیلمانند روز اول تمیز خواهند بود.
2-پارتیشن دوجداره شیشه ای
پارتیشن اداری شیشه ای دوجداره با استفاده از شیشه سکوریت 6 میلیمتر ساخته می شود و در هر فریم دو عدد از این شیشه در دوطرف استفاده می شود که ضخامت مجموع این دو را به 12 میلیمتر می رساند. با افزایش جداره، استحکام پارتیشن ها افزایش می یابد به همین دلیل براحتی می توان پارتیشن دوجداره را با ارتفاع بلند تری ساخت.
در مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره به نتایج زیر دست یافتیم که آنها را بطور خلاصه می گوییم:
امیدواریم بخوبی توانسته باشیم مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره را انجام داده باشیم. اگر سوال شما درمورد مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره بدون پاسخ مانده است خوشحال می شویم در قسمت نظرات آنرا مطرح کنید.